Activiteiten groep 7/8

Beleef het Rietveld!

Zit je in groep 8 en wil je onze school leren kennen? Lees dan hier hoe je dat doet!

Rietvelder-for-one-day

Je kunt met je hele klas bij ons op school een lesdag komen volgen, om te ervaren hoe het is als brugklasser op het Rietveld Lyceum. Op deze dag volg je 3 lessen volgens een officieel lesrooster. Dit zijn allerlei lessen zoals ze in de brugklas gegeven worden. Steeds in een ander lokaal met steeds een andere docent. Vraag je meester of juf er maar naar!

Open Huis

Wil je echt de héle school ontdekken, kom dan gezellig naar ons Open Huis op zaterdag 19 januari (10.00 uur tot 15.00 uur)! Je gaat zelf op avontuur tijdens onze Expeditie Rietveld. We dagen je uit om de verschillende challenges met succes af te ronden! Je kunt - samen met je ouders - overal kijken, meedoen, luisteren, vragen stellen en een goede indruk krijgen van alles wat er op onze school te doen en te beleven valt.

Bekijk hier het Open Huis van 2018