Reunie 140 jaar Rietveld

Rietveld Lyceum viert 140-jarig bestaan met grootse reünie en feest

In december 1879 werd het Stedelijk Gymnasium in Doetinchem gesticht. Via het Gemeentelijk Lyceum en de GSGD werd dit in 1996 het Rietveld Lyceum. In 2019 bestaat het Rietveld Lyceum dus 140 jaar en dat gaan we vieren. Op zaterdag 16 november 2019 vindt een grote reünie plaats. We hopen hierbij zoveel mogelijk oud-leerlingen en collega’s te treffen die van het mooie feestprogramma komen genieten. Het programma is op hoofdlijnen als volgt:

12:30 uur            (Oud-)docenten aftrap
13:00 uur            Inloop gasten
14:00 uur            Start programma
18:00 uur            Eten en aansluitend feestavond
22:00 uur            Einde feestavond

Programma
Het programma in de middag bestaat onder andere uit het elkaar ontmoeten in de jaargroepen, een tentoonstelling, veel oude foto’s en muziek. Er wordt ook gelegenheid geboden te eten. In de avond gaat het volume omhoog en kan er gelachen en gedanst worden op verschillende muziek van de verschillende generaties. Alle gasten ontvangen als dank voor hun komst een tasje met goodies én een nu al memorabele Jubileumglossy.

Ambassadeurs
Natuurlijk zou het geweldig zijn wanneer jij je inspant om je jaargenoten ook zo veel mogelijk naar onze reünie te laten komen. Wanneer jij voor een bepaald jaar deze taak op je zou willen nemen, wil je het ons dan laten weten?

Anekdotes
Heb je een leuke anekdote over een docent, medeleerlingen of een activiteit? Stuur die dan in via reunie@rietveldlyceum.nl. Wellicht wordt dit verhaal dan geplaatst op Facebook, in de nieuwsbrief of zelfs in de Jubileumglossy!

Kosten
De kosten voor deze reünie zullen rond de 25 euro per persoon liggen. Dit is exclusief eten, maar inclusief een aantal drankjes en de nodige versnaperingen.

Deze dag wil je natuurlijk niet missen! Meld je daarom nu al aan voor deze feestdag. We zullen je dan met regelmaat informeren over de dag zelf, over wie zich al aangemeld hebben, over vervoer en verblijf en meer.

Namens de organiserende werkgroep: hopelijk tot 16 november!

Graag onderstaand formulier invullen voor aanmelding.

Ben je docent of leerling geweest op het Rietveld Lyceum?