Reunie 140 jaar Rietveld

Rietveld Lyceum viert 140-jarig bestaan met grootse reünie en feest.Het aantal aanmeldingen staat momenteel op 726 Klik hier om de aanmeldingen in te zien.

In december 1879 werd het Stedelijk Gymnasium in Doetinchem gesticht. Via het Gemeentelijk Lyceum en de GSGD werd dit in 1996 het Rietveld Lyceum. In 2019 bestaat het Rietveld Lyceum dus 140 jaar en dat gaan we vieren. Op zaterdag 16 november 2019 vindt een grote reünie plaats. We hopen hierbij zoveel mogelijk oud-leerlingen en collega’s te treffen die van het mooie feestprogramma komen genieten. Het programma is op hoofdlijnen als volgt:

12:30 uur            Aftrap met (oud-)docenten
13:00 uur            Inloop gasten
14:00 uur            Start programma in lokalen met jaargroepen
15:00 uur            Centrale aftrap in de grote tent, muziek door Charles Willemse
15:15 uur            Touretlezing door Jacques Blommestijn
16:00 uur            Opening Food Court
16:30 uur            Start minilessen en Big Band
19:30 uur            DJ’s
22:00 uur            Einde feestavond

Daarnaast is er doorlopend een tentoonstelling en worden foto’s van weleer getoond. Je kunt na de opening door middel van muntjes die je per pin kunt aanschaffen, eten en drinken bestellen. Er is onder andere een cocktailbar, een oldtime BBQ foodtruck, een frietfiets en pofferdikkie. Voor ieder wat wils, hoogwaardige kwaliteit. En niet te vergeten: het broodje knakworst! Dit alles wordt verzorgd door Fabulous Food Truck.

De prijs voor de reünie is 25 euro per persoon. Hier krijg je veel voor terug!

- Een feestelijk versierde locatie met tent en food court
- Ontvangst met koffie/thee en een petit-four tussen 13:00 en 14:00 uur
- Twee muntjes voor drankjes bij onze verschillende barren
- Twee bonnen voor een streetfoodhap bij één van de tien food trucks op ons food court
- Samenkomst met leerlingen uit jouw examenjaar
- Centrale aftrap - Touretlezing door Jacques Blommesteijn
- Muziek door pianist Charles Willemse, Big Band en twee DJ's (oud-leerlingen) tot 22:00 uur
- Minilessen door diverse (oud-)docenten
- Tentoonstelling en foto's
- Tasje met de Jubileumglossy en goodies

Ambassadeurs
Natuurlijk zou het geweldig zijn wanneer jij je inspant om je jaargenoten ook zo veel mogelijk naar onze reünie te laten komen. Wanneer jij voor een bepaald jaar deze taak op je zou willen nemen, wil je het ons dan laten weten?

Anekdotes
Heb je een leuke anekdote over een docent, medeleerlingen of een activiteit? Stuur die dan in via reunie@rietveldlyceum.nl. Wellicht wordt dit verhaal dan geplaatst op Facebook, in de nieuwsbrief of zelfs in de Jubileumglossy!

Deze dag wil je natuurlijk niet missen! Meld je daarom uiterlijk 1 november aan voor deze feestdag. We zullen je dan met regelmaat informeren over de dag zelf, over wie zich al aangemeld hebben, over vervoer en verblijf en meer.

Namens de organiserende werkgroep: hopelijk tot 16 november!

Graag onderstaand formulier invullen voor aanmelding.

Ben je docent/medewerker of leerling geweest op het Rietveld Lyceum?