Rozenactie

Rozenactie

Rozenactie

Een bericht van leerlingen van het Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludgercollege

Voorgaande jaren vond de rozenactie plaats op het Ulenhofcollege, met het oog op de  intensievere samenwerking tussen Rietveld Lyceum, Ludger College en Ulenhofcollege hebben de leerlingenvertegenwoordigingen van de drie scholen een samenwerking opgezet. Op 14 februari 2019 vindt op het Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludger College de rozenactie plaats. De rozenactie is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd voor leerlingen, door leerlingen. 

Leerlingen en personeel kunnen bij de organisatie een roos met kaartje bestellen op de aangegeven besteldata. Op dit kaartje wordt de naam, klas en school van de ontvanger genoteerd, en op de achterkant is er ruimte voor de verzender om een boodschap te schrijven. Het kaartje wordt ingeleverd bij de leerlingen en zij bestellen er een roos bij. Op 14 februari worden de rozen, met daaraan de kaartjes, bezorgd bij de opgegeven ontvanger.

Het is dus mogelijk om een roos te sturen naar een leerling of personeelslid die verbonden zijn aan een andere school dan de afzender. De afzender bepaald zelf of diegene zijn of haar naam bekend wil maken aan de ontvanger, of dat deze persoon liever anoniem een roos stuurt.

De besteldata zijn 23, 24 en 25 januari 2019. Een bestelling kan geplaatst worden bij een stand van de organisatie binnen de school. Mocht het niet mogelijk zijn om bij een stand een bestelling te plaatsen, is het mogelijk om een mail te sturen naar LP@ulenhof.nl of een dm sturen op Instagram (@LPulenhof).

Een roos sturen kost €1,50. Waarvan de winst naar stichting YEBO gaat. Stichting YEBO is een organisatie die zich inzet voor studenten in Zuid-Afrika. Voor meer informatie over deze stichting kunt u de website bezoeken. www.stichtingyebo.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Namen nieuwe scholen bekend

De namen van de twee nieuwe scholen zijn Houtkamp college en Panora Lyceum

Lees meer

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Lees meer

Dakpanklassen

Dit schooljaar zijn wij gestart wij met dakpanklassen havo/mavo en atheneum/havo in de brugklas.

Lees meer

Rozenactie

Een bericht van leerlingen van het Ulenhofcollege, Rietveld Lyceum en Ludgercollege

Lees meer