Examentraining

Examentraining

Examentraining

Examentraining

Op het Rietveld Lyceum is er ons veel aan gelegen om uw zoon of dochter zo goed mogelijk voor te bereiden op het eindexamen en een extra steun in de rug te geven. Gezien de goede ervaringen van afgelopen jaar hebben wij weer besloten om examentrainingen aan te bieden in samenwerking met Lyceo.

Examentraining van Lyceo:

De examentrainingen van Lyceo moet ervoor zorgdragen dat uw zoon/dochter de examenstof extra goed in de vingers heeft. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen met uw zoon/dochter gekeken naar de onderdelen waar hij/zij moeite mee heeft. Een examentraining duurt 2 dagen. De trainingen zullen bij voldoende inschrijvingen per vak op school plaatsvinden op 3 en 4 mei 2018. De examentrainingen starten om 9:00 uur. De mavo eindigt de dagen om 15:30 uur. Havo en vwo eindigen de dagen om 17:00 uur.

Bewezen effectief

De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief voor leerlingen van alle niveaus (vmbo-t, havo en vwo). Onafhankelijk onderzoek door SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam, toont aan dat een examentraining van Lyceo zorgt voor een verbetering van gemiddeld 0,7 punt van het centraal examencijfer. Lyceo is de enige aanbieder van examentrainingen in Nederland die een dergelijk onderzoek laat uitvoeren. Er wordt gewerkt met eigen lesmateriaal, ontwikkeld door een team van onderwijsprofessionals

Direct inschrijven     

Inschrijvingen voor een examentraining kan via www.lyceo.nl/rietveldlyceum. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten? 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Lees meer

Examentraining

Examentraining

Lees meer

Dakpanklassen

In het schooljaar 2018-2019 starten wij met dakpanklassen havo/mavo en atheneum/havo in de brugklas.

Lees meer