Ik zit in groep 7/8

Ik zit in groep 7/8

ROT leerling?!

Het ROT helpt jou! Zit je in de brugklas van onze school? Dan krijg je naast je mentor één of meer ROT-mentoren erbij. Deze bovenbouwleerlingen bezoeken je tijdens de mentorles en doen mee aan activiteiten.

Meer over Rietveld Opvang Team

Open Huis

Wil je echt de héle school ontdekken, kom dan gezellig naar ons Open Huis, op 20 januari 2018, van 10.00 tot 15.00 uur! Je gaat zelf op avontuur tijdens onze Expeditie Rietveld. We dagen je uit om de verschillende challenges met succes af te ronden! Je kunt - samen met je ouders - overal kijken, meedoen, luisteren, vragen stellen en een goede indruk krijgen van alles wat er op onze school te doen en te beleven valt.

Kunst, Wereld, Exact en Sport

Kunst, Wereld, Exact en Sport

Wat is jouw stijl?

Steunpunt

Het Steunpunt Passend Onderwijs biedt zoveel mogelijk ondersteuning op maat voor onze leerlingen, liefst in de klas, anders daarbuiten. Ondersteuning kan licht / kortdurend maar ook intensief / langdurend zijn...

Lees meer over het steunpunt

Huiswerkklas

Tijdens de huiswerkklas kunnen leerlingen, mentoren, ondersteuningsteam, onderwijsassistentie en ROT-leerlingen met elkaar samenwerken. Leerlingen komen naar de huiswerkklas met één of meer van onderstaande vragen/wensen...

Lees meer over de huiswerkklas

"Iedereen is welkom en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Zijn en worden!"

Introductieperiode

Als je je hebt aangemeld bij onze school, maak je al voor de zomervakantie kennis met je nieuwe klas en je mentor. Zo weet je op tijd bij wie je in de klas komt en dat maakt de start in de brugklas wat minder spannend.

Lees meer over de introductieperiode

Twijfel je nog over je schoolkeuze? Loop eens een dagje mee of maak kennis met een van onze ROT studenten. Zo krijg je een goed beeld van onze school!

Brugklaskamp

In de vierde week van het schooljaar ga je op kamp met alle brugklassen. Je slaapt dan in tenten en doet met elkaar allerlei (sportieve) activiteiten.

Lees meer over het brugklaskamp