Introductieperiode

Als je je hebt aangemeld bij onze school, maak je al voor de zomervakantie kennis met je nieuwe klas en je mentor. Zo weet je op tijd bij wie je in de klas komt en dat maakt de start in de brugklas wat minder spannend. De eerste dagen helpen we je uiteraard op weg. Want waar moet je zijn? Hoe werkt je rooster en hoe maak je je huiswerk? De mentor besteedt veel aandacht aan de kennismaking, groepsvorming en samenwerking.

Brugklaskamp

In de vierde week van het schooljaar ga je op kamp met alle brugklassen. Je slaapt dan in tenten en doet met elkaar allerlei (sportieve) activiteiten. En voor je het weet, ben jij onderdeel van een gezellige, hechte klas en voel jij je thuis bij ons op school!

Brugklascoördinatie

Torsten Slot en Anke van den Sigtenhorst zijn de brugklascoördinatoren van het Rietveld Lyceum. Mocht je vragen hebben over bovenstaande, of andere vragen, mail dan naar brugklascoordinator@rietveldlyceum.nl