Activiteiten groep 7/8

Beleef het Rietveld!

Zit je in groep 8 en wil je onze school leren kennen? Lees dan hier hoe je dat doet!

Masterclass

In de Masterclasses ga je samen met andere leerlingen op onderzoek uit en doe je boeiende experimenten. De Masterclasses zijn er voor leerlingen uit groep 8 die graag leren, die nieuwsgierig zijn en die graag extra en nieuwe dingen willen doen. Niet omdat het moet, maar gewoon … omdat je het leuk vindt! Tijdens deze middagen maak je kennis met onze Stijllessen Wereld, Exact, Kunst, Sport en G-uren, met Frans en Duits en praktijkvakken zoals scheikunde en biologie.

De eerste Masterclass is geweest, maar in november en januari zijn er ook nog masterclasses! Geef je snel op via masterclasses@rietveldlyceum.nl

Lesdag

Je kunt met je hele klas bij ons op school een lesdag komen volgen, om te ervaren hoe het is als brugklasser op het Rietveld Lyceum. Op deze dag volg je 3 lessen volgens een officieel lesrooster. Dit zijn allerlei lessen zoals ze in de brugklas gegeven worden. Steeds in een ander lokaal met steeds een andere docent. Vraag je meester of juf er maar naar!

Open Huis

Wil je echt de héle school ontdekken, kom dan gezellig naar ons Open Huis, in januari 2018, van 10.00 tot 15.00 uur! Je gaat zelf op avontuur tijdens onze Expeditie Rietveld. We dagen je uit om de verschillende challenges met succes af te ronden! Je kunt - samen met je ouders - overal kijken, meedoen, luisteren, vragen stellen en een goede indruk krijgen van alles wat er op onze school te doen en te beleven valt.

Bekijk hier het Open Huis van 21 januari 2017