100 jaar "De Stijl"

100 jaar "De Stijl"

100 jaar "De Stijl"

Trots als wij zijn op ons schoolgebouw, ontworpen door Gerrit Rietveld, willen wij dit jaar extra aandacht besteden aan 100 jaar "De Stijl”, een kunststroming waar Gerrit Rietveld deel van uitmaakte.

Sinds enige tijd is de kunstsectie van het Rietveld Lyceum bezig om met alle CKV klassen en kunstklassen een evenement binnen dit kader te realiseren.

Dit evenement vindt plaats op vrijdagmiddag 9 juni 2017 met een presentatie tussen 14.00 en 15.00 uur. Rond en in de school zullen allerlei kunstzinnige activiteiten plaatsvinden. De betreffende leerlingen hebben 100 jaar De Stijl weergegeven in MIJN STIJL.

Iedereen is van harte welkom tussen 14.00 en 15.00 uur om het evenement te bezoeken.

Het evenement gaat door!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Geslaagden!

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

Lees meer

Toptalentengala

Vandaag, zaterdag 8 april, begon met een tweeëneenhalf uur lange treinreis naar het westen, een reis die zou eindigen in het hart van de ridderzaal in Den Haag

Lees meer

Schoolexamen LO2

De leerlingen met LO2 hebben afgelopen weekend hun schoolexamen afgesloten met deelname aan de survivalrun van Jan in 't Touw in IJzevoorde

Lees meer

Thinking for Learning

Vorige week ging een groep docenten en leerkrachten uit Doetinchem en omgeving met de boot  onder de vlag van de IJsselgroep naar Newcastle in Engeland in het kader van hun scholing in Thinking for Learning.

Lees meer

Succes!

Wij wensen alle examenkandidaten heel veel succes met de examens!

Lees meer